Haptotherapie bij Chronische pijn

NIEUWE PUBLICATIE OVER CHRONISCHE PIJN

Haptotherapie is een therapie met als ingang voelen en ervaren. Wanneer er sprake is van pijn, wil men daar zo snel mogelijk van af. Pijn kan echter ook een signaal zijn om wat aan jezelf te doen. Er kan namelijk sprake zijn van een disbalans tussen denken, voelen en handelen, tussen wat iemand moet of wil en wat iemand kan. Op die manier levert haptotherapie een bijdrage aan bewustwording van het lichaam en van het gevoelsleven. Het doel is dat denken, voelen en handelen (weer) met elkaar in evenwicht komen. Door middel van gesprekken, ervaringsoefeningen en affectief aanrakingscontact wordt tijdens de sessies haptotherapie tastbaar gemaakt wat er lichamelijk en gevoelsmatig speelt. 

Lees meer 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *